De Woning

Kasteeldame of landlord?

 Avontuurlijk wonen in combinatie met verantwoordelijkheidszin, bewaring en bewaking is een formule die wij alvast ondersteunen. De beste waakhond is immers de bewoner of in dit geval de Bezetter van het pand. Weer spelen factoren zoals leefbaarheid en opwaardering van buurt en omgeving een rol alsook het vermijden van verval en kraak en beschouwen we dit samen met de  bezetters als een zeer belangrijke taak.

De leegstandbeheerder geeft ondernemende koppeltjes of collectieven een kans om niet alleen goedkoop een gebouw te bezetten/gebruiken binnen een tijdelijk verblijf maar ook om binnen een verantwoordelijk en gedegen beheer te groeien naar het reguliere contract of zelfs koopakte.

Elk pand heeft een uniek karakter en een persoonlijke geschiedenis. Voor elk gebouw een juiste bezetting of invulling adviseren, is dan ook onze eerste taak. In overleg met u als eigenaar, gemeente, projectontwikkelaar of huisvestingsorganisatie, adviseren wij graag over de beste tijdelijke invulling van het betreffende pand of gebied.

foto Sais Cortebeeckfoto Sais Cortebeeck Foto Sais Cortebeeck